Sector Alarm Awards 2020

Sector Alarm bjöd 2020 in sina medarbetare till årets mest spektakulära festival. Som Sector Alarms eventbyrå tog vi fram konceptet Safety Sound, en line-up av awards utformade som DJ-set, specialproducerad underhållning och unika detaljer i teasers och överraskningar både inför och under festivalen.

Helhetsansvar i projektledning

Fusion Experience ansvarade som eventbyrå för hela projektprocessen. Allt ifrån att skapa ett koncept som skulle attrahera målgruppen, till att skapa kreativa idéer för att lösa kundens tidigare utmaningar, budgetering, produktionsledning och genomförande. Vi var ansvariga körproducenter under genomförandet och drev kvällen framåt med artister, kök, tekniker och personal.

Koreografi & regi

Tillsammans med artister, dansare och DJ:s skapade vi specialproducerade underhållningsnummer, som sträckte sig från första minut under middagen ända in på dansgolvet i nattklubben.

Koncept & design

Vi såg över kundens behov och tidigare års utmaningar. Utifrån det tog vi fram ett tema som skulle få besökarna att känna att årets award var något nytt och extra. Med Europas housefestivaler som inspiration skapade vi Sector Alarms alldeles egna musikfestival. Prisutdelningar som pampiga DJ-set och detaljer gick i festival- och housetema. Prisutdelningar som pampiga DJ-set och detaljer ingick och lyftes upp av dekor som ramade in eventet och temat festival.

Event & dokumentation

Som eventbyrå ansvarade vi för koordination av byggnation, teknik, värdar, mat, underhållning och repetition under hela eventet. Eventet dokumenterades i film och foto för Sector Alarm.

SAVE THE DATE

En teaserfilm gick ut internt för att peppa och skapa buzz hos medarbetarna.

TICKET BOX

Medarbetarna fick en box med inbjudan, festivalarmband och tävlingar inför festivaldagen.

INTERAKTIVA LJUSBAND

LED-armband som ändrade ljus och beteende vid olika programpunkter ledde deltagarna genom eventets programpunkter.

FESTIVALMAT × FINE DINING

Till förrätt fick besökarna mat från foodtrucks och middagsmenyn var en fusion av festivalmat och fine dining.

AWARDS

Med ledning av Peter Siepen och DJ Gretchen delades priser ut som fartfyllda DJ-set som höll tempot uppe hela middagen.

UNDERHÅLLNING

På tema festival och housemusik bjöd kvällen på specialproducerad underhållning med allt från dansande ninjadockor till cyberpop-band som drog igång publiken med maxade househits.