Mölndal Energi presenterarGreen Talks Live

Mölndal Energi står bakom initiativet Green Talks, ett föreläsningskoncept som vi som deras eventbyrå ordnar två gånger per år, som ska inspirera till en mer hållbar livsstil. Eventet som vanligtvis är fysiska möten mellan kund, inspiratörer och besökare anpassades våren 2020 till ett live-event på Facebook. Se hela programmet på molndalenergi.se.

En digital lösning

Våren 2020 har begränsat många i att ses under vanliga former. Intresset för att vara utomhus, i trädgård och natur, har ökat i och med restriktioner om sammankomster. För att inspirera Mölndal Energis kunder och andra till att komma ut bjöd vi in Portionen under tian till Gunnebo Slott och Trädgårdar, där hon tillsammans med trädgårdsmästare Viola Johansson, köksmästare Patrik Sewerin och biolog Jonas Stenström inspirerar till hur man kommer igång med sina egna odlingar, och vad vi kan laga för mat på det vi odlat. Självklart sker allt utomhus för att peppa till att traska ut i skogen med ett stormkök.

Live på Facebook

Det digitala eventet sändes live på Facebook för att göra det tillgängligt för så många som möjligt. På Portionen under tian och Gunnebos sociala kanaler bjöd vi in till livesändningen där alla som deltog kunde ställa frågor direkt till inspiratörerna. Hela programmet ligger nu kvar på Mölndal Energis Facebooksida såväl som hemsida att se i efterhand för de som inte kunde delta live.

Give away – odla bondbönor!

För att peppa tittarna extra kunde de som ville få en fröpåse med bondbönor hemskickad. I paketet fick man även tips hur man bäst tar hand om sina plantor och receptet på bondbönsröran som tillagades i programmet.

📸  skvadermedia.se