Turistrådet Västsverige

Årligen anordnar ATTA (Adventure Travel Trade) världskongressen ATWS (Association Adventure Travel World Summit). I september 2019 hölls kongressen i Göteborg och Turistrådet Västsverige stod som värdar för välkomstmiddagen där de fick chansen att visa upp allt det bästa med regionen för att sätta sig själva på kartan i naturturismsegmentet. Fusion Experience var eventbyrå med helhetsansvar för eventet och hela kvällen.

Helhetsansvar

Fusion Experience fick uppdraget att som eventbyrå projektleda, producera och genomföra eventet samt tog fram specialproducerad underhållning, koreografi och grafik för avancerad bildteknik.

Koncept & design

Turistrådet ville visa upp Västsverige och svensk kultur i modern tappning. Konceptet tog besökarna med på en resa från Dalslands skogar, till inlandets öppna landskap och västkustens hav. Detaljer som mat, musik och grafik gick allt under temat.

Underhållning & koreografi

Vi specialproducerade all underhållning, musik och koreografi, producerat tillsammans med artister, musiker och dansare. Allt gick på tema Sverige, från visor till pop och housemusik.