Skapa stämning med vackra ljusslingor

Det är inte mycket som kan tävla med en ljusslinga när det gäller att skapa stämningsfull mys- eller partybelysning snabbt och enkelt. De fungerar precis lika bra i trädgården som på altanen, verandan eller på balkongen.

Dekorativ utebelysning

Du hittar en oändlig mängd av solcellsdrivna ljusslingor på marknaden. De är perfekta då du enkelt sätter upp dem exakt där du vill ha dem, helt utan krångel med sladdhärvor och el som måste dras. Ljusslinga solcell drivs med förnybar energi från solceller och du slipper även elkostnaden samt gör en utomordentligt god gärning för miljön. Nu behöver du inte längre tända och släcka. Solcellsdrivna ljusslingor tänder sig själv så fort skymningen tar vid och släcks när dagsljuset så småningom börjar återvända. Ett ytterligare plus i kanten är att de finns i sådan bra kvalitet att de klarar av att vara utomhus året runt – till och med här i Norden. Du kan ha kvar dina ljusslingor utomhus och njuta av dem såväl sommartid som under advents- och juletid.

Höjer mysfaktorn direkt och fyller sin praktiska funktion perfekt

Endast fantasin sätter gränser till vad du kan skapa med tindrande ljusslingor. Häng dem i träd och buskar, dra dem några varv runt en trädstam eller vira en vacker ljusslinga solcell runt räcket. Ja, låt dem lysa upp din uteplats med sitt stämningsfulla ljus. För visst är det som så, att en ljusslinga över matbordet i trädgården höjer mysfaktorn på momangen? Lys upp inne i partytältet eller skapa ett fint blickfång mot ett berg. De passar utomordentligt bra såväl ljumma sommarkvällar som en isande kall vinternatt.
Du hittar dem i alla möjliga varianter, former och utseenden. Till vintern kan till exempel en ljusslinga solcell i form av istappar vara vackert att addera till övriga ljusslingor i trädgården.
Ljusslinga solcell skapar stämningsfull myskänsla eller partykänsla exakt där du vill – när du vill.