Green Talks

Mölndal Energi står bakom initiativet Green Talks, ett föreläsningskoncept som vi som eventbyrå ordnar två gånger per år, som ska inspirera till en mer hållbar livsstil. Eventet är exklusivt med sina få platser, intima upplägg av häng, föreläsning och workshops. Några av inspiratörerna som deltagit är Portionen under tian, Slowfashion Johanna Nilsson och Nudie Jeans.

Strategi & projektledning

Green Talks innebär för oss som Mölndal Energis eventbyrå ett helhetsansvar där vi har identifierat en målgrupp och arbetat fram ett nischat koncept på tema hållbar livsstil. Vi ansvarar för anmälningssida, produktion och genomförande, marknadsföring i både Mölndal Energi och inspiratörens sociala medier samt koordinerar filminspelning.

Koncept & design

Utifrån Mölndal Energis riktlinjer har vi arbetat fram ett eget uttryck för Green Talks där vi har tagit fram en eventlogotyp, grafiskt manér, textkommunikation samt riktlinjer för detaljer som musik och mat för konceptet. Vi producerar innehåll för sociala medier, annonser i dagspress, tryckproduktion och digital produktion för själva eventet.

Filmproduktion & efterarbete

Föreläsningen dokumenteras och publiceras för alla att ta del av i efterhand. Vi ansvarar för leverans av film- och fotoproduktion och att detta levereras till de inspiratörer som ska publicera dessa i sina kanaler.