Färga ditt hem med vårens trender

Färga ditt hem med vårens trender

Våren är här och det är dags att förnya hemmet med nya trender! Färgstarka toner, ljusa pasteller och livfulla mönster – vårens inredningstrender har mycket att erbjuda.

För att skapa en frisk stil i ditt hem kan du börja med de riktiga basfärgerna. Ljusgröna eller gula toner ger rummet ett friskt utseende som passar perfekt till våren. Du kan sedan komplettera detta med mönstrade tapeter, mattor eller gardiner för att skapa en mer dynamisk look.

Ljust trägolv och accessoarer i guld eller brons bidrar till den moderna stilen som trenden satsar på. Kombinera olika textiler som bomull, linne och sammet för att ge din inredning extra lyxighet och karaktär.

Du kan använda dig av all slags former av belysning för att skapa intressanta effekter – taklampor, golvlampor, ljusslingor etc., vilket ger rummet ytterligare dimensioner. Också blommor är en bra idé; de sprider glada vibbar runtomkring sig!

Sist men inte minst: Om du vill ha en unik touch till ditt hem rekommenderar vi DIY-projekt som exempelvis handmålade tyger eller tapeter – det finns inget bättre sätt att personifiera din inredningsstil! Lyckas du uppnå balansen mellan funktionell design och estetisk njutning? Dina vackra resultat talar för sig själv!